Betaling

Alle ordre faktureres eller betales med kort. Faktura legges ved i pakken. Velges kortbetaling får du kvittering på e-post automatisk.
EarTech AS vil oppbevare ditt navn, adresse og e-mail i vårt system. Denne informasjonen er nødvendig for levering av ordre, og for å kontakte deg hvis noe skulle oppstå. Vi er også pliktet til å oppbevare denne informasjonen i henhold til regnskapsføring, avgiftsbehandling og retursaker.

Ved faktura som overstiger kr. 1 500-, vil det bli foretatt en kreditsjekk. 
Som kunde bestemmer du selv om du ønsker å motta nyhetsbrev fra oss, eller ikke. Ingen av de personlige opplysningene vil bli gitt til en tredjepart.

Levering

Dine varer leveres alltid så raskt som mulig. Alle bestillinger før kl. 14.00 sendes ut samme dag. Normal postgang er 2-3 dager. Ekspress levering neste dag kan bestilles i nettbutikken mot et tillegg i pris.

EarTech AS benytter Posten Norge for håndtering av alle våre utsendelser. 
Varene blir normalt levert hjem til deg i postkassen. Ved større bestillinger som ikke får plass til levering i postkassen, vil du måtte hente denne på postkontoret eller post i butikk. EarTech AS er ikke ansvarlig for forsinkelser og bortkomne forsendelser som skyldes feil hos Posten Norge.

Frakt og ekspedisjonsgebyr er kr. 60,- inkl. mva. Ved ordre fra kr. 360,- tilkommer ingen frakt og ekspedisjonsgebyr.

Retur

Du som kunde har rett til å angre ditt kjøp innen 14 dager etter at varen er levert. Ved retur eller ønske om retur av varer, vennligst ta kontakt med EarTech på telefon:
41 24 36 37 – telefonen er åpen hverdager fra kl. 09.00 til kl. 16.00. Du kan også sende forespørsel om retur på mail til: post@eartech.no.

Det er viktig at varen som returneres til oss ikke er tatt i bruk og at den ligger i original innpakning.

 

Kontaktinformasjon

EarTech AS
Ivar Lykkes vei 2
7075 Tiller

Telefon: 41 24 36 37
Mail: post@eartech.no
Org.nr. 920287336